Buřt’n’Go je firma, která na mediálním trhu chyběla

pondělí, 01. dubna 2013, 10:27 Aktuality MediaGuru

Firma Buřt’n’Go, která přímo na pracovišti agentury PHD nabízí zaměstnancům párky v rohlíku, vznikla podle slov jejích zakladatelů Jakuba Peterky a Moniky Švejdové naprosto spontánně. „Možnosti občerstvení na našem pracovišti jsou víceméně žádné a daleko chodit za jídlem se nikomu nechce, a tak jsme objevili díru na trhu. Proto jsme se rozhodli investovat do buřtovače a přinést párky rovnou sem k nám,“ popisuje okolnosti vzniku nového českého start-upu Jakub Peterka a dodává: „Navíc se díky naší nabídce lidi nevzdalují od pracovních počítačů, což je samozřejmě ceněno.“

Otevřeno má firma Buřt’n’Go pravidelně každé pondělí v 17 hodin, další dny v týdnu záleží na tom, zda jsou párky v akci či kdy dostanou sami majitelé nebo dostatečný počet zákazníků na párek chuť. Občas také svůj sortiment rozšíří o vajíčka z domácího chovu.

V komunikaci spoléhají zejména na direct mail, kterým informují všechny zájemce o otevírací době a aktuální nabídce. „Například minulý týden jsme komunikovali e-mailem i zdražení, což bylo přijato více než pozitivně. Naši zákazníci jednoduše dokážou ocenit vstřícný krok,“ vysvětluje Jakub Peterka.

Na otázku, zda hodlají expandovat i za hranice agentury PHD jen vrtí hlavou. Dokud bude poptávka převažovat nabídku, nic je k tomu nenutí.

-kch-