IKEA v nové kampani pře(d)stavuje zahradu

čtvrtek, 18. dubna 2013, 15:13 Aktuality MediaGuru

IKEA představila novou komunikační kampaň pro region Česká republika, Maďarsko a Slovenská republika, která podporuje nabídku a sortiment venkovního nábytku IKEA se sloganem „S venkovním nábytkem IKEA budete na zahradě jako doma“.

Kampaň zahrnuje outdoor média, online bannery a venkovní expozice. Součástí kampaně je speciální aplikace pro chytré telefony, která umožňuje zákazníkům vyzkoušet si, jak by vypadala jejich zahrada s venkovním nábytkem IKEA. Stačí si vyfotit zahradu nebo balkon, a následně lze zařizovat pomocí venkovního nábytku IKEA. Zákazníci si mohou vybrat z různých sérií a výrobků, jednotlivé kusy nábytku posouvat a otáčet jako ve skutečnosti. Fotografie nově zařízených zahrad nebo balkonů mohou sdílet na Facebooku nebo posílat přátelům e-mailem. Aplikace také zákazníkům spočítá celkovou cenu vybraného venkovního nábytku z jejich návrhu.

Aplikace je určena pro chytré telefony s operačními systémy iOs a Android a ke stažení je zdarma na App Store nebo na Google Play.

K aplikaci je připravena také speciální stránka „Pře(d)stavte si svoji zahradu“ v lokálních verzích, kde zákazníci najdou základní informace a kroky, jak aplikaci v mobilních telefonech používat.

-kch-