Kongres o marketingu a prodeji 14. května

čtvrtek, 18. dubna 2013, 07:54 Aktuality MediaGuru

Kongres Marketing Management s podtitulem „Kdo si hraje, prodává“, který se koná 14. května 2013 v Praze na Žofíně, přinese první vystoupení Kena Segalla, kreativního ředitele pro Apple v České republice.

Dále vystoupí na téma kreativní akcelerátory marketingové komunikace Ravid Kuperberg z izraelské společnosti Mindscapes, či Marek Hlavica, ředitel festivalu PIAF, který představí něco z mezinárodní inspirace.

Kromě přednášek se v rámci kongresu uskuteční i dva diskusní panely, kde vystoupí mimo jiné Tereza Janková, Marketing Manager společnosti MasterCard, Tomáš Lipták, ředitel marketingu Rodinného pivovaru Bernard, Pavel Skařupa, Director of Marketing & Segment Management Raiffeisenbank, či Jiří Vlasák ze společnosti Kofola.

Na kongres bezprostředně navazuje společenský večer spojený s vyhlášením žebříčku Agentury roku 2012, kde bude prezentováno 10 finalistů a následně vyhlášeno pět  nejúspěšnějších kreativních agentur loňského roku. Rovněž budou vyhlášeny tři nejúspěšnější mediální agentury roku, Skokan roku a v neposlední řadě i ceny BoB pro kreativce, jejichž kampaně byly loni nejvíce oceňovány na renomovaných soutěžích doma i v zahraničí.

Na celý konferenční den si lze za zvýhodněnou cenu pronajmout agenturní stůl, ke kterému lze přizvat klienty.

Více informací o kongresu naleznete zde.

-kch-