Krušovice představí novinku spotem Jakuba Koháka

úterý, 23. dubna 2013, 07:30 Aktuality MediaGuru

Nový produkt krušovického pivovaru – svrchně kvašený nefiltrovaný pšeničný ležák s názvem Krušovice Pšeničné – představí od 3. května nová televizní reklama, která se natáčela v Rakovníku pod taktovkou Jakuba Koháka. Kampaň má primárně oslovit muže mezi třiceti a pětačtyřiceti lety.

„Chceme našim spotřebitelům říci, že krušovické Pšeničné je ideální pro relaxaci a skvěle osvěží. V reklamě si tentokrát zahrál štamgast Slávek, pro kterého se krušovické Pšeničné stalo příjemným překvapením,“ říká manažerka značky Krušovice Hana Fenclová.

V televizním spotu je ukázán rituál nalévání a servírování pšeničného piva. Vzhledem k tomu, že jde o pivo nefiltrované, které obsahuje zbytek pivovarských kvasnic, je potřeba v průběhu nalévání krouživým pohybem lahve uvolnit jejich sedlinku ze dna.

Kromě televizní reklamy budou k podpoře novinky využity i venkovní reklamní plochy, komunikace v místě prodeje a ochutnávky ve vybraných maloobchodních prodejnách. V měsíci červnu opět vyjedou krušovické hlídky do českých měst a městeček. Rozdávat budou také speciální promo tácky, které zájemci budou moci vyměnit ve vybraných krušovických hospodách za jedno osvěžující Pšeničné.

K on-line propagaci poslouží Facebook a webové stránky.

-kch-