Pilsner Urquell představí třírozměrný citylight z lahví

středa, 10. dubna 2013, 13:23 Aktuality MediaGuru

Na televizní komunikaci Pilsner Urquell, která před nedávnem představila spot „Originalita. To pravé bohatství“, navazuje ve velkých městech outdoorová kampaň. Pro kampaň byly vyrobeny speciální třírozměrné citylighty, které jsou prostorovou kompozicí z lahví a víček Pilsner Urquell. Na výrobu netradičních showcasů byly použity skutečné lahve a víčka, které byly poskládány do tvaru lahve. Výslednou siluetu potom podtrhuje osvětlení s použitím LED pásek. Tyto kompozice budou využívat hru světla a dominantní barva bude tradičně lahvově zelená.

Venkovní reklama nového konceptu Pilsner Urquell se rozběhne ve dvaceti českých městech v průběhu dubna a paralelně na ní navazuje i kampaň v tištěných médiích.

TV komunikace je součástí první kampaně z dílny agentury Ogilvy&Mather pro značku Pilsner Urquell. Krátce po jeho uvedení na televizní obrazovky (vysílán od 18.3. 2013) byl spot v marketingovém médiu Adweek oceněn jako pátý nejlepší spot týdne.

Kampaň navazuje svým stylem na ty předchozí, ale příběh je odlišný. Tentokrát sází na českou důmyslnost a originalitu. Pilsner Urquell se zde prezentuje jako jeden z výjimečných českých originálů, který inspiroval svět, spolu s legendárním vozem Tatra 87 a revolučními silonkami.

Režie spotu se ujal Roman Valent v produkci společnosti Boogiefilms.

-mav-