Ford na finále UEFA představí nové technologie

pátek, 24. května 2013, 11:55 Reklama MediaGuru

Během finále Ligy mistrů UEFA odvysílá automobilka Ford kampaň, která představí nové technologie jejích vozů.

V sobotu 25. května během přestávky v poločase finálového utkání Ligy mistrů UEFA mezi FC Bayern Mnichov a BV Borussia Dortmund odvysílá Ford novou kampaň. Televizní spoty o délce 15, 20 a 30 sekund budou spolu s reklamními plochami po obvodu herní plochy diváky zvát na speciální webové stránky, kde je umístěn přehled komunikačních, asistenčních, bezpečnostních a úsporných technologií Ford. Po zvolení některé položky se seznámí s jejími přednostmi prostřednictvím videa, z nichž budou vycházet i televizní spoty. Současně Ford spustí doprovodnou kampaň v tisku a na venkovních plochách.

Spoty představují například technologii Ford Sync s automatickým tísňovým voláním, motor Ford 1.0 EcoBoost či zadní parkovací kameru.

„Naše nová kampaň hodně staví na digitálních a sociálních médiích, od dvou spotů, které by diváci měli zhlédnout během finále, až k širší konverzaci v sociálních médiích, kde se lidí ptáme, jak by si technologie snů v autech budoucnosti představovali oni,“ vysvětluje de Roelant de Waard, viceprezident Ford of Europe pro marketing, prodej a služby.

Ford svou kampaní počítá se zásahem na 90 tisíc diváků přítomných přímo na londýnském stadionu ve Wembley a 150 milionů televizních diváků z celé Evropy.

-kch-