Hamé vrací spot Zlaté dědictví s Polívkou

úterý, 28. května 2013, 11:28 Aktuality MediaGuru

Společnost Hamé vrací na televizní obrazovky spot Májka - Zlaté dědictví s hercem Boleslavem Polívkou. Spot se představuje v nové podobě a je navázán na spotřebitelskou soutěž Hamé. Až do konce července mohou spotřebitelé při nákupu tří a více masových výrobků od Hamé soutěžit o různé výrobky a letní ceny. Autory scénáře spotu jsou Boleslav Polívka a Jan Hřebejk. Spot vytvořila agentura Comtech.

Nová marketingová kampaň Hamé poběží v Česku a na Slovensku od 1. června, zaměřená je na trvanlivé masové produkty, včetně paštiky Májka. Vysílána bude na televizích Prima, ČT a slovenské TV JOJ. Součástí kampaně je také tisková inzerce.  

„Naše spoty Zlaté dědictví byly díky své odlehčenosti a přesnému cílení přijímány kladně a v minulosti se nám již nejednou velmi osvědčily. Paštiky a masové konzervy navíc patří již tradičně mezi nejoblíbenější potraviny, které si Češi vozí na dovolenou a na výlety. S nástupem letních měsíců chceme proto tento segment ještě více podpořit a připomenout jeho výhody pro spotřebitele,“ uvedla  Marcela Mitáčková, ředitelka pro marketing a vývoj společnosti Hamé.

-mav-