Konference Externí komunikace 30. května

pátek, 24. května 2013, 08:29 Aktuality MediaGuru

Ve čtvrtek 30. května se uskuteční již 6. ročník konference Externí komunikace, kterou pořádá společnost top vision. Konference nabídne možnost nahlédnout do kuchyně PR manažerů.

V rámci dopolední části konference představí Marek Pražák, tiskový mluvčí volební kampaně Karla Schwarzenberga, PR prezidentské kampaně: Karel for president. Pavel Barvík, manažer vnějších vztahů a tiskový mluvčí Pivovarů Staropramen, prozradí, jak se Češi naučili pít „beermixy“. Jak na krizovou komunikaci, poradí Marek Sviták, tiskový mluvčí JE Temelín, který se potýkal s dopady havárie v jaderné elektrárně Fukušima v PR české jaderné energetiky. Michal Kader, Director External Affairs ze společnosti Škoda Auto, ukáže, jak komunikovat citlivé otázky směrem k vládě.

Odpolední část konference bude věnována budování vztahu s novináři a médii.  Nápady na netradiční tiskové konference představí Martina Kemrová, manažerka firemní komunikace a tisková mluvčí společnosti T-Mobile. Jak se připravit na hovory a rozhovory s novináři, poradí Hana Hejsková, ředitelka komunikace a tisková mluvčí Českých aerolinií. Na konferenci vystoupí také Lucie Tvarůžková, šéfredaktorka zpravodajství iHNed.cz a zástupce šéfredaktora Hospodářských novin, která nabídne pohled „do zákulisí“.

Další informace naleznete zde.

-kch-