Prima dál rozšiřuje online, přijde s webem o vaření

čtvrtek, 23. května 2013, 11:11 Internet & Mobil MediaGuru

Společnost Prima Online uvede další nový web. Po bulvárním Prima Style přijde web věnovaný gastronomii.

Společnost Prima Online, dceřiná firma FTV Prima, která byla založena na konci loňského roku, pokračuje v rozšiřování online aktivit. V příštím týdnu představí svůj nový web o vaření, který velmi pravděpodobně částečně spojí s tváří Zdeňka Pohlreicha.

Pohlreich je tváří pořadu Prima family Ano, šéfe!, od tohoto týdne startuje jeho nový pořad Vařte jako šéf. Na podzim pak Prima přijde hned s dvěma pořady, ve kterých Zdeněk Pohlreich vystoupí: nové verze Ano, šéfe! (zřejmě pod názvem Už dost, šéfe!) a připravovaná kuchařská show. Prima family navíc podvečery vyplňuje pořadem Prostřeno, ze kterého může pro svůj nový web rovněž čerpat.

Prima tak přichází s dalším online projektem v letošním roce a oproti předešlým rokům mění svůj přístup k onlinu. Naposledy v dubnu uváděla nový bulvární web Prima-Style.cz. Jeho týdenní návštěvnost dosáhla v minulém týdnu cca 180 tis. RUest.

Na začátku roku Prima spustila web Prima Zoom a představila také novou podobu portálu iprima.cz a Prima Cool. Ke svým novým pořadům – např. Máme rádi Česko, Polívka na víně, Pekelná výzva či Vylomeniny uvedla vlastní mikrostránky.

Výčet nových webů tím ale nekončí, Prima bude v rozšiřování online dále pokračovat. „Internet je pro nás velmi důležitý, ve spojení s televizí v něm vidíme budoucnost. Obraty Prima Online rostou z měsíce na měsíc, oproti loňsku se zvýšily několikanásobně,“ uvedl v nedávném rozhovoru pro MediaGuru.cz generální ředitel Martin Konrád.

Podle březnových dat NetMonitoru byla FTV Prima desátým největším provozovatelem na českém internetu (počítáno včetně mediazastupitelství).

-mav-