TV Nova představila kampaň k podpoře Dobrého Anděla

pondělí, 06. května 2013, 11:41 Aktuality MediaGuru

TV Nova se rozhodla podpořit charitativní kampaní nadační fond Dobrý Anděl. Spoty, ve kterých se objeví hlavní tváře TV Nova – např. Lucie Borhyová, Markéta Fialová, Ray Koranteng, Emma Smetana, Josef Klíma, či herecké osobnosti Dana Morávková, Jan Šťastný, Ondřej Brzobohatý, Jan Čenský, Petr Rychlý nebo Daniela Šinkorová, – budou na TV Nova intenzivně vysílány měsíc. Televize přitom počítá s tím, že jejich vysílání prodlouží. Celkem je připraveno pět spotů, první se ve vysílání objeví v pondělí 6. května po zpravodajské relaci Televizní noviny. Podpora Dobrého Anděla se objeví i v publicistických a zpravodajských pořadech TV Nova.

„Do charitativní činnosti se zapojujeme dlouhodobě. Jsme si vědomi, že jako úspěšné médium máme odpovědnost vůči společnosti, chceme pomoci těm, kteří se ocitli v nouzi,” uvedl na tiskové konferenci k charitativní kampani generální ředitel Novy Jan Andruško.

Nova tak charitativní kampaní Dobrý Anděl navazuje na loňskou kampaň podporující registr dárců kostní dřeně. CSR aktivitám se přitom věnuje celoročně: od ledna podporovala iniciativu boje proti AIDS, organizovala charitativní kalendář pro psí útulky, minulý týden uspořádala koncert Chceme žít s Vámi pro 7000 hendikepovaných.

 

-mav-