Účty Respektu, Bosáka nebo Šídla ve finále Tweet roku

sobota, 11. května 2013, 11:25 Aktuality MediaGuru

Anketa Tweet roku 2013 vkročila do své další fáze. Nominace v jednotlivých kategoriích jsou ukončeny, teď přijde na řadu hlasování veřejnosti. Rozhodne, který tweet si zaslouží největší pozornost, které médium informovalo ve 140 znacích nejlépe a který účet nejvíce stojí za sledování.

Vedle hlasování veřejnosti běží také volba poroty, složená z 25 odborníků na sociální sítě, marketingovou komunikaci a z populárních osobností českého Twitteru. Odborná porota hlasuje v pěti kategoriích. Že vyhlášení vítězů, které proběhne 5. června 2013, bude napínavé, potvrzují nominace, na kterých se odborná porota shodla.

Veřejnost hlasuje na webové stránce ankety www.tweetroku.cz.

Na shortlistu se objevují například účty Jaromíra Bosáka, Jindřicha Šídla, Filipa Rožánka nebo týdeníku Respekt. Více informací o anketě Tweet roku najdete na webových stránkách soutěže www.tweetroku.cz, sledovat můžete také Twitterový účet ankety @tweetroku.

Anketu Tweet roku 2013 společně organizují komunikační agentura AC&C Public Relations, server Lupa.cz vydávaný společností Internet Info, s.r.o. a Ataxo Interactive, respektive jeho archiv českého Twitteru Klábosení.cz.

Shortlist některých kategorií, Tweet roku 2013

Kompletní shortlist na www.tweetroku.cz

-mav-