Amundsen má první TV spot na ochucený nápoj

pondělí, 17. června 2013, 10:58 Aktuality MediaGuru

Loňská distribuční novinka společnosti Stock Plzeň – Amundsen Lime & Mint – vstupuje do letní sezóny s rozsáhlou marketingovou podporou, jejíž nejvýraznější součástí je nový televizní spot. Patnáctivteřinová televizní reklama bude do vysílání na kanálech Prima Group nasazena od 17. června. Kromě toho bude kampaň probíhat také v tisku a na internetu.

„Je to vůbec poprvé, co jsme se rozhodli prostřednictvím TV spotu podpořit pouze jeden vybraný produkt z celé ochucené řady Amundsen,“ uvedla brand manažerka Amundsen Hana Šrachtová. Součástí ochucené řady je také Amundsen Melon, Pear, Cranberry, Strawberry, Plum, Green Apple, Cherry, Peach nebo Energy. Na Amundsen Lime & Mint padla podle Hany Šrachtové volba proto, že příchuť spojující limetovou šťávu a mátu nemá žádný jiný produkt na trhu a navíc představuje ideální kombinaci pro horké letní dny.

Nový televizní spot pochází z kreativní dílny reklamní agentury Ogilvy & Mather. V kosmickém pojetí představuje vznik Amundsen Lime & Mint jako ohromující vesmírnou událost v podobě spojení dvou planet, máty a limetky, jejímž kýženým výsledkem se stává Amundsen Lime & Mint.

-kch-