Blesk mobil má 250 tisíc zákazníků, spouští kampaň

pondělí, 10. června 2013, 10:41 Aktuality MediaGuru

Společnost Ringier Axel Springer CZ oznámila, že počet zákazníků její služby Blesk mobil dosáhl 250 tisíc. „Když jsme v říjnu loňského roku spouštěli Blesk mobil, našim cílem bylo oslovit co nejvíce nespokojených zákazníků stávajících operátorů. Získání čtvrt milionu klientů po necelých devíti měsících je velký úspěch,“ hodnotí Michal Táborský, ředitel rozvoje obchodu vydavatelství Ringier Axel Springer CZ.

Ringier připomene dosažení hranice 250 tisíc zákazníků v kampani, kterou od pondělí 10. června nasazuje především do vlastních titulů vydavatelství (Blesk, Aha!, Blesk magazín, Nedělní Blesk, Sport, Blesk hobby a Blesk pro ženy + Blesk.cz a Aha.cz), formou SMS zákazníkům Blesk mobil a POS. Vizuální koncept připravila agentura Havas.

Blesk mobil od pondělí 10. června zároveň spouští měsíční akci, v rámci níž za každé dobití kreditu do Blesk mobilu za alespoň 300 Kč získá kterýkoli stávající i nový zákazník jako dárek navíc zdarma kredit v hodnotě 100 Kč. Tento kredit lze využít na volání, zasílání SMS či pro mobilní internet a má platnost 6 měsíců.

Blesk mobil zahájil na začátku listopadu 2012. Cílem Ringieru a důvodem, proč se do podnikání v oblasti mobilních komunikací pustila, je záměr vybudovat si další možnou opěrnou nohu příjmů do budoucna.

-mav-