Leagas Delaney se spojuje s Booz & Company

středa, 26. června 2013, 06:31 Aktuality MediaGuru

Mezinárodní reklamní agentura Leagas Delaney, která se v České republice prezentuje především svou prací pro Škoda Auto a značku pramenité vody Rajec, se na globální úrovni spojila s digitální agenturou Booz Digital, týmem společnosti Booz & Company.

Booz & Company je světová správní a poradenská společnost, která se zaměřuje na poskytování služeb a formování programu vedoucích pracovníků v největších světových institucích. Tým Booz Digital poskytuje komplexní služby stratégů, návrhářů a technických architektů a pomáhá firmám přeměňovat nápady na transformační digitální obchody.

„Náš společný model se společností Booz Digital dodá výkonným ředitelům a ředitelům marketingu důvěru, že jejich vize transformace firmy mohou být doopravdy uskutečněny, protože my chápeme rychlé změny, které vyvolává digitální poptávka zákazníků,“ řekl chairman společnosti Leagas Delaney Tim Delaney.

Uskupení společností Booz Digital a Leagas Delaney vzniklo ve středu 26. června v Severní Americe a Evropě a jeho hlavní sídla budou v Los Angeles a Londýně. Další informace najdete na boozdigital.com.

-kch-