Nova zbrojí na léto, přivede licenční show

čtvrtek, 06. června 2013, 14:24 TV MediaGuru

Dalším pořadem v letním vysílání TV Nova bude zábavná show Sígři ve výslužbě. Její hlavní tváří bude Eva Holubová.

Televize Nova se v letošním roce rozhodla posílit letní program. Po novém původním seriálu Doktoři z Počátků přijde v létě s dalším novým pořadem – licenčním formátem, který bude v Česku vysílán pod názvem Sígři ve výslužbě. Pořad obsadí čtvrteční prime-time.

Moderátorkou pořadu bude herečka Eva Holubová. „Původně belgický formát Benidorm Bastards je kombinací prvků skryté kamery a skečového pořadu. Odehrává se však v reálném životě, ne ve studiu, s reálnými lidmi, ne s herci,“ říká producent a scenárista Michal Wondreys. Poprvé se na obrazovce objeví ve čtvrtek 27. června poté, co skončí vysílání druhého dílu seriálu Doktoři z Počátků.

„Sígři ve výslužbě vás přesvědčí o tom, že život může začínat po šedesátce,“ představuje nový pořad TV Nova. V pořadu vystoupí tým složený z deseti herců-seniorů, kteří si budou dělat legraci sami ze sebe a ze svého okolí.

Po seriálu Doktoři z Počátků tak jde o druhý oznámený pořad TV Nova pro letošní léto. Oproti loňskému roku Nova do letních měsíců více investuje, v loňském roce nabídla reality show Farma, kterou do vysílání v prime-time zařadila pětkrát týdně. Sledovanost byla průměrná.

Nova také připravila prázdninové vydání publicistického pořadu Víkend, a to pod názvem Víkendové prázdniny.Kromě těchto novinek diváky čekají premiéry zahraničních seriálů, jako jsou Kriminálka Miami, Doktor House, Mentalista nebo Námořní vyšetřovací služba.

Ukázky z vysílání pořadu si můžete prohlédnout v galerii.

Foto: TV Nova

-mav-