Prima vrátí Základku, proti Doktorům jde Pohřešovaný

pátek, 07. června 2013, 08:12 TV MediaGuru

Prima family se rozhodla znovu odvysílat svůj seriál Základka, první díl uvede v úterý 25. června.

Po skončení jarního vysílání počítá Prima s tím, že znovu odvysílá seriál Základka. Podle programových plánů na poslední červnový týden chce první díl seriálu odvysílat v úterý 25.6. od 22:10.

Základka má být humorným seriálem ze školního prostředí. Prima jej poprvé uvedla loni v jarním vysílání, a to v pondělním prime-time. Z důvodu nižší sledovanosti ale seriál přesunula na pátek večer.  Její sledovanost ale i po přesunu byla pod obvyklým průměrem Prima family.

Ve vysílání bude Základka následovat po uvedení prvních dvou dílů seriálu Pohřešovaný, ve kterém vystupuje i Karel Roden. Pohřešovaný, jehož první díl Prima family odvysílá v úterý 25.6. od 20:15 a hned následně na to díl drujý, se tak střetne s prvním dílem seriálu Doktoři z Počátků. Ten si jako novinku pro své letní vysílání připravila konkurenční Nova.

Prima v posledním červnovém týdnu počítá i s tím, že ve středu se v hlavním vysílacím čase opět objeví pořad Nikdo není dokonalý s Jiřím Krampolem, a to od 20:15. V průběhu letošního jara Prima family pořad z hlavního vysílacího času stáhla.

-mav-