TN.cz pokračoval i v květnu v růstu návštěvnosti

pondělí, 03. června 2013, 16:29 Aktuality MediaGuru

Portál TN.cz z portfolia Nova Group navštívilo v květnu podle výzkumu NetMonitor 1 356 285 RUestů. Je to nejlepší měsíční výsledek portálu TN.cz od května 2008. TN.cz si tak oproti letošnímu dubnu polepšil o 13 %, meziročně je pak jeho návštěvnost vyšší o 74 % RUestů.

Jak už jsme informovali, měsíční dubnová návštěvnost TN.cz  vzrostla meziročně dvojnásobně (počet RU) a TN.cz se dostal na pozici třetího největšího zpravodajského webu v Česku. Přiblížil se i zpravodajské rubrice iDnes.cz.

I v květnu si tak TN.cz upevnil svoji pozici třetího největšího zpravodajského webu. „Výborně funguje propojení portálu s televizním zpravodajstvím a čtenáři oceňují zlepšování obsahu a výběr témat, která rezonují společností,“ říká šéfredaktor portálu TN.cz Lubor Černohlávek.

Oproti loňskému květnu přibyl v onlinu portfoliu skupiny web Prásk.tv, na který v květnu přišlo dohromady 357 900 RUestů, což je nejlepší výsledek v jeho historii. V květnu se také dařilo dámskému webu Krásná.cz, navštívilo dohromady 216 192 RUestů, tedy nejvíce od jeho spuštění v lednu 2011.

-mav-