Videoportál Voyo je dostupný i přes Android

středa, 19. června 2013, 19:16 Aktuality MediaGuru

Videoportál Voyo, který je součástí on-line portfolia skupiny Nova, rozšiřuje dostupnost své služby o zařízení využívající operační systém Android. Aplikaci Voyo.cz si mohou majitelé tabletů a chytrých telefonů s Androidem ve verzi 4.0 a vyšší stáhnout zdarma přes Google Play.

Knihovna videoportálu obsahuje více než 1 800 titulů ze zahraniční i české produkce včetně pořadů a seriálů skupiny Nova. Na tabletech a chytrých telefonech s verzemi Android 4.0 a vyššími mohou uživatelé sledovat všechny stanice skupiny Nova včetně Nova Sport.

„Dle našich průzkumů Voyo sleduje na chytrých mobilech a tabletech stále větší počet našich uživatelů,“ uvedl Petr Horák, ředitel placených služeb skupiny Nova.

Videoportál Voyo, který na začátku května dosáhl 10 milionů zhlédnutých titulů ze své knihovny, je kromě chytrých zařízení s podporou systému Android dostupný i na tabletech a chytrých telefonech s operačním systémem iOS a na chytrých televizorech značek Samsung, Panasonic a LG.

Službu Voyo si v rámci letní akce nyní mohou uživatelé, která probíhá od 17. června do 8. srpna, předplatit na dva měsíce za cenu jednoměsíčního předplatného, které činí 189 Kč.

-mav-