Vodka Puschkin vyráží v nové kampani na medvěda

úterý, 16. července 2013, 07:43 Aktuality MediaGuru

Vodka Puschkin startuje novou komunikační kampaň s příznačným názvem „Vyraz na medvěda“. Ústředním motivem kampaně je medvěd, který tvoří nedílnou součást známého loga značky Puschkin.

Slogan „Vyraz na medvěda“ prezentuje marketingové řešení zapojující cílovou skupinu do kreativního procesu budování značky. Hlavním komunikačním médiem je internet – zejména Facebook, YouTube a reklama ve vyhledávačích – doplněný sponzoringem vybraných pořadů na afinitních televizních stanicích.

„Medvěd“ vyrazí také v doprovodu hostesky se soutěží do barů. Celá kampaň vyvrcholí velkou závěrečnou party pro veřejnost.

„Cílem nové kampaně je dostat naši značku blíže spotřebitelům a získat pro ni více věrných fanoušků,“ říká Vilma Kazdová, Managing Director společnosti Berentzen Distillers pro český trh a Slovensko, a dodává: „Symbol medvěda a klíčový slogan v našem případě představuje lov nových zážitků, poznávání nových situací a přátel.“

Kreativu kampaně má na starosti brněnská agentura Kreatura. Nákup médií zajišťuje společnost MQI. Za PR komunikaci je zodpovědná agentura Double-U PR.

-kch-