Whirlpool zavádí mobilní řešení pro sales a marketing

čtvrtek, 18. července 2013, 06:47 Aktuality MediaGuru

Výrobce bílé techniky Whirlpool v České republice zvolil mobilní řešení na platformě iPad pro své obchodní i marketingové oddělení. V tabletech tak mají obě dvě oddělení k dispozici pravidelně aktualizované mobilní aplikace, a to jak pro představení produktů, tak CRM systém k vyřizování obchodních záležitostí.

Mobilní řešení obsahuje tři aplikace pro platformu Apple iOS. Dvě z nich představují produktové katalogy značek Whirlpool a Baucknecht, které jsou volně ke stažení i pro koncové zákazníky na AppStore. V následujících měsících budou aplikace podpořeny marketingovou komunikací, zejména na internetu a PR.

Vizuál - aplikace Whirlpool

Třetí aplikací je mobilní CRM, přímo přizpůsoben požadavkům obchodního a marketingového oddělení společnosti. Aplikace obsahuje přehled aktuálních prodejů na denní bázi a umožňuje práci s databází obchodních partnerů včetně reportingu, plánování schůzek i zápisy z již uskutečněných schůzek s dokumentací. Aplikace je doplněna marketingovými materiály, jako jsou akční letáky, tréninkové prezentace či ceníky.

Vývoj aplikací zajišťovala společnost mForce. Whirlpool je v ostrém provozu používá od začátku července. Podle online manažerky společnosti Anny Dufkové se díky mobilnímu řešení výrazně zlepšila komunikace mezi marketingovým a obchodním oddělením. V současnosti se aplikace připravuje i pro slovenský trh.

-kch-