Love bude od pondělí fialová, mění i promo slogan

pátek, 23. srpna 2013, 15:13 TV MediaGuru

Prima love opouští růžovou barvu loga, od pondělí bude fialové. Změna má odrážet i posun v programu.

Od pondělí 26. srpna se kanál Prima love promění. Růžové logo nahradí fialové a změny má vystihovat nový slogan „Prima love, spojuje nás…“

Self promotion Prima love má pracovat se slovy, která vystihují charakter právě propagovaného pořadu. V každé upoutávce bude dominantní jeden velký titulek vyjadřující emoci, kterou stanice chce v divácích vyvolat. Pokaždé bude mít jinou barvu.

Přestože se chce Prima love více otevřít i jiným divákům, prioritně zůstává ženským kanálem. „Prima love je nyní kanálem, který divákům nabízí v hlavním vysílacím čase kvalitní premiérové detektivky, jako jsou například Sherlock Holmes: Jak prosté nebo Sběratelé kostí, seriály plné napětí a zajímavé filmy. Samozřejmě i nadále nebude zapomínat na ženy,“ řekl programový ředitel FTV Prima Roman Mrázek.

Další novinkou má být interaktivní propojení Prima love s diváky. Od pondělních 14:00 se na www.prima-love.cz objeví formulář, jehož prostřednictvím mohou diváci nahrávat vlastní fotografie. Oddělení self promotion z nich pak jednou měsíčně ustříhá tematické předěly.

Novou vizuální podobu dostanou i webové stránky prima-love.cz.

-mav-