Active 24 spouští kampaň na Domény.cz

úterý, 10. září 2013, 09:20 Aktuality MediaGuru

Od září do listopadu poběží nová kampaň společnosti Active 24, českého registrátora domén. Kampaň má prostřednictvím billboardů a videí více zviditelnit portál Domény.cz, který prošel redesignem s důrazem na doménovou edukaci.

„I když mnoho lidí tuší, co je to doména, s pořízením vlastní často zbytečně váhají. Bojí se totiž, že je doména příliš drahá nebo že by nezvládli web na vlastní doméně provozovat či netuší, že na doméně mohou mít originální e-mailové adresy. A i ti pokročilejší mají často problém vybrat správnou doménu. Z těchto východisek vychází naše nová kampaň,“ vysvětluje František Grunt, marketingový ředitel Active 24.

Kampaň poběží od září do listopadu, a to zejména v outdooru a na internetu, kde budou k vidění videoreklamy na YouTube, promované posty, bannery na Facebooky a PPC reklama ve vyhledávačích.

Domény.cz - billboard

„Cílem je učinit z Domény.cz první volbu pro všechny, kteří uvažují o registraci vlastní domény a chtějí se dozvědět více o tom, co je s tímto krokem spojené,“ uzavírá František Grunt.


-kch-