BigMedii povede Polišenský, Kisugite se posouvá

čtvrtek, 26. září 2013, 08:22 Outdoor, Lidé MediaGuru

Ředitel BigMedia George Kisugite se posouvá do řízení v mateřské společnosti BigBoard Praha.

Společnost BigMedia, obchodní zastoupení firem ze skupiny BigBoard Praha, povede nově Tomáš Polišenský, dřívější člen dozorčí rady společnosti BigBoard Praha. V BigMedii bude odpovědný za řízení celé společnosti i za vyjednávání s agenturami.

Stávající ředitel George Kisugite nadále zůstává jednatelem společnosti, přesouvá se ale do pozice v řízení v mateřské společnosti BigBoard Praha.

Příchod Polišenského je tak v krátké době druhou významnou personální změnou ve skupině BigBoard Praha. Už v průběhu léta zamířila do BigMedia Regina Sehnalová, která má na starost řízení prodeje přímý klientům.

Skupina BigBoard je obratově nejsilnějším subjektem na tuzemském trhu venkovní reklamy. V posledních letech učinila několik akvizic, díky kterým na trhu zvýšila podíl –zejména Czech Outdoor a outdoor-akzent. Loni od března do konce roku dosáhla tržeb ve výši 650 mil. Kč. V období 1.3.-31.3. 2012 hospodařila se ziskem 35,8 mil. Kč. Podle predikce J&T by mohly tržby skupiny BigBoard letos překročit 900 mil. Kč.

-mav-