Forum Media má dalšího mezinárodního spíkra

středa, 25. září 2013, 08:45 Aktuality MediaGuru

Viceprezident společnosti Getty Images Christian Toksvig, který je odpovědný za další expanzi světové jedničky v poskytování audiovizuálního obsahu nejen na rozvojových trzích, potvrdil svoji účast na čtrnáctém ročníku největší tuzemské konference o reklamě, marketingu a médiích Forum Media. Uskuteční  se ve dnech 13. a 14. listopadu na pražském Žofíně. Během prvního dne vystoupí řada zahraničních odborníků.

Christian Toksvig má za sebou více než patnáctiletou praxi v řízení globálních médií. Před nástupem do Getty Images působil na pozici výkonného viceprezidenta ve společnosti Metro International a byl odpovědný za aktivity v Rusku a Asii. Pod jeho vedením také deník Metro launchoval v jednotlivých regionech Ruska, Jižní Ameriky a Asie. Předtím se podílel na vedení společnosti Northern & Shell, kde byl odpovědný za mezinárodní rozjezd OK! magazínu, který začal vycházet v šestnácti zemích během čtyř let.

Viceprezident Getty Images se na Foru Media bude věnovat hlavně otázce, jak získat nové příjmy založené na prodeji obsahu. Klíčovým problémem dnešních médií je komodizace audiovizuálního obsahu a otázky, jak jej co nejjednodušeji prodat finálnímu spotřebiteli v B2C i B2B komunikaci.

Jak už jsme informovali, účastníkem prvního zahraničního dne konference Forum Media bude mj. i Sergej Novikov, ruský mediální manažer roku 2012. Oba se tak připojí zhruba ke stovce řečníků, kteří mají na letošní konferenci Forum Media vystoupit. Tradiční mediální konference se jako obvykle uskuteční na Žofíně, letos ve dnech 13.-14. listopadu.

Konferenci pořádají M.I.P. Group a týdeník Marketing & Media. Více informací naleznete zde.

-mav-