Hypoteční banka v kampani skládá hypotéky na míru

úterý, 24. září 2013, 14:37 Aktuality MediaGuru

Podzimní kampaň Hypoteční banky skládá klientům hypoteční úvěr přímo na míru. S využitím motivu rébusu chce banka komunikovat svou pozici specialisty, který dokáže vyjít vstříc různorodým potřebám klienta a u kterého je sjednání úvěrů snadné a rychlé. Podpořena bude také nedávno zavedená sedmiletá fixace úrokových sazeb.

Kampaň, která poběží od 1. října zejména v televizi a na internetu, si zachovává charakteristickou animovanou formu. Spoty poběží v televizi v 15’ a 10‘ vteřinových verzích po dobu jednoho měsíce. Na internetu, kde bude komunikace probíhat do poloviny listopadu, půjde zejména o statické bannery s behaviorálním cílením. V plánu je i přebal titulní stránky Hospodářských novin.

Idea kampaně je výsledkem malého tendru, který během léta banka zadala čtyřem vybraným agenturám. „Vítězný koncept ,písmenka‘ od Konektoru nejlépe vystihuje fakt, že hypotéka není žádný rébus, právě naopak,“ dodává Jana Wolfová, ředitelka marketingové komunikace Hypoteční banky. Exekuci vítězného konceptu pak dostala na starosti dlouhodobá agentura banky Rust, Klemperer. Kresbu samotných animací zajistil již tradičně malíř Luděk Bárta.

-kch-