Level je po relaunchi na nejlepších číslech za tři roky

úterý, 17. září 2013, 13:47 Aktuality MediaGuru

Z údajů Kanceláře pro ověřování nákladů tisku ABC ČR za červenec 2013 vyplývá, že návrat herního časopisu Level přinesl titulu prodaný náklad téměř 8500 výtisků. To představuje nejlepší výsledek Levelu za poslední tři roky. V loňském roce se průměrný prodje pohyboval na úrovni 4500 výtisků.

„Z výsledků jsme nadšeni, ale zároveň je bereme jen jako nový začátek a věříme, že Level časem vytáhneme na ještě lepší čísla,” říká Ondřej Průša, jeden z trojice nových vydavatelů. Pomoci tomu mají nejen chystané propagační akce na veřejných akcích pro čtenáře nebo další speciální nabídky předplatného, ale i elektronická verze časopisu, která začne vycházet společně s číslem 234.

Restart časopisu Levelpřišel poté, co se vydavatelství Burda Praha rozhodlo po osmnácti letech ukončit vydávání magazínu. V tu chvíli jej koupili tři bývalí šéfredaktoři, Ondřej Průša, Martin Bach a Petr Poláček a připravili celou řadu změn, včetně radikálního snížení ceny o polovinu a kompletního přepracování konceptu časopisu.

Na inzertním trhu titul zastupuje společnost Tiscali Media.

-mav-