Milan Bohatec převezme vedení i na Slovensku

pondělí, 30. září 2013, 08:14 Aktuality MediaGuru

Společnost Motor-Presse International se stane 100% vlastníkem slovenského vydavatelství Motor-Presse Slovakia. Odkoupí totiž podíly současného spolumajitele Jána Koreckého. V souvislosti s tím dojde od 1. ledna 2014 ke změně ve vedení společnosti: Jána Koreckého vystřídá jednatel české pobočky Motor-Presse Bohemia Milan Bohatec. Ten tak bude stát v čele obou firem v Česku i na Slovensku.

Dlouholetý ředitel a spolumajitel vydavatelství Ján Korecký bude poradcem Milana Bohatce do 30. června 2014, poté odejde do důchodu. Milan Bohatec nastoupil do vedení Motor-Presse Bohemia v roce 2003.

Ján Korecký působí v tištěných médiích více než 20 let. První automobilový časopis zakládal v roce 1992, později vstoupil do společnosti Motor-Presse International a časopis přejmenoval na „auto motor a šport”, silnou magazínovou motoristickou značku. Působil i v české pobočce Motor-Presse, a to šest let v pozici ředitele Motor-Presse Bohemia a rok byl ředitelem rumunského Motor-Presse Romania.

Ke změnám dochází i v českém Motor-Presse Bohemia, kdy firma mění organizační strukturu, což si žádá i personální obměnu. Více zde.

-mav-