První ročník Event Day bude pokračovat i v Brně

pátek, 27. září 2013, 13:02 Marketing MediaGuru

Na konci října se přehlídka firem Event Day, zaměřujících se na eventy, přemístí do Brna.

Letos v květnu se v rámci 20. ročníku pražského veletrhu Reklama-Polygraf poprvé uskutečnil Event Day. V rámci jednodenní přehlídky se představily firmy poskytující služby v oblasti cateringu, pronájmu prostor, umělecké agentury, poskytovatelé konferenční, ozvučovací a osvětlovací techniky, foto a video služeb, atrakce a zážitky pro děti i dospělé, firmy pronajímající mobiliář či divadelní techniku.

Event Day navázal v Praze na sekci Event, která byla součástí minulých ročníků veletrhu Reklama-Polygraf. „Velký zájem návštěvníků o tuto sekci z minulých let nás přivedl k zásadní změně konceptu této akce. Mimo jiné také tím, že došlo k přesunu veletrhu do nového prostoru letňanského výstaviště, jsme mohli vyčlenit samostatnou halu, kde se může naplno rozběhnout prezentace, ukázky, vystoupení a doplňkové show, které dělají tuto akci tak návštěvnicky atraktivní. Počítáme s tím, že budeme v tomto úspěšném konceptu i nadále pokračovat,“ řekl ředitel veletrhu Zdeněk Sobota.

Poslední říjnový den se uskuteční Event Day také v Brně v prostředí Wannieck gallery. Akce cílí především na event agentury, kongresová centra, hotely a poskytovatele služeb pro semináře, konference, kongresy, firemní večírky, teambuildingy a další akce.

Více informací o akci Event Day v Brně naleznete zde.

-kch-