TV Barrandov zahájí hlavní novinku, seriál Ona a On

úterý, 10. září 2013, 08:51 Aktuality MediaGuru

Od úterý 10. září začíná TV Barrandov vysílat nový seriál Ona a On. Seriál má představit každodenní situace v životě partnerské dvojice. V hlavních rolích se představí Kateřina Brožová a Marek Vašut. Vysílat se bude každý úterý a čtvrtek od 21:25. Jde o hlavní novinku TV Barrandov pro letošní podzim.

Má jít o komediální formát seriálu, který českým divákům není příliš známý. „Komediální seriál je jako žánr vlastně nejtěžší. Má to být lehké, jako když bublá šampaňské. Vtipy téměř nemají být podávána jako vtipy. Je to takový angloamerický způsob humoru, ten náš je trošku zemitější. Ale myslím, že je načase, aby se naše publikum naučilo tento angloamerický humor vnímat,“ řekl režisér Antonín Procházka.

Seriálová Irena (Kateřina Brožová) je svobodná, atraktivní, ambiciózní žena, která ráda dlouze telefonuje s maminkou a které tikají biologické hodiny. Tváří se, že toto téma ji sice vůbec nezajímá, ale jen velmi nerada slyší o partnerových bývalých přítelkyních a současných obdivovatelkách. Karel (Marek Vašut) je rozvedený muž v nejlepších letech s jedním závazkem. Má pocit, že se již dostatečně vybouřil, a tak má rád svůj klid, auta a fotbal, problémy řeší věcně a s nadhledem.

-mav-