Vodafone podpoří kampaní nový tarif pro děti zdarma

úterý, 10. září 2013, 13:40 Aktuality MediaGuru

Týden po začátku nového školního roku představil mobilní operátor Vodafone nabídku zaměřenou na děti. Balíček s názvem „Tarif pro dítě zdarma“ může od 12. září pořídit každý rodič, který používá tarif Red, Red se vším všudy nebo Red Premium se smlouvou. Do konce října je tarif, který nabízí neomezené volání a SMS do sítě Vodafone a 20 MB dat, možné získat zadarmo. Tarif je určen pro děti od 6 do 12 let.

Nabídka „Tarif pro dítě zdarma“ bude od 16. září podpořena kampaní v televizi, tisku, na internetu a venkovních nosičích. Doprovodí ji také speciální stránka www.vodafone.cz/ditezdarma (zatím nefunkční), na které rodiče najdou informace například o tom, jak zabezpečit dítěti mobil.

Bezpečnost dětí při používání mobilních telefonů Vodafone podporuje dlouhodobě – vytvořil například bezplatnou aplikaci pro Android „Vodafone Safety Net“, která umožňuje bezpečné nastavení chytrého telefonu pro děti.

Na bezpečnost dětí se zaměřuje i společnost Telefónica. Na podporu prevence rizikového chování na internetu a s chytrými telefony natočila v loňském roce dvacetidílný seriál s názvem „Komunikace v kapse“, který byl vysílán na základních a středních školách.

-kch-