Evropa 2 zviditelnila v soutěži značku Chevrolet

sobota, 12. října 2013, 06:42 Aktuality MediaGuru

Rádio Evropa 2 připravilo pro své posluchače novou hru, tentokrát o nový vůz Chevrolet Trax v hodnotě půl milionu korun. O výhru se utkalo deset soutěžících, kteří se registrovali prostřednictvím webu rádia Evropa 2, správně odpověděli na soutěžní otázku a splnili další podmínky.

„Stále se snažíme vymýšlet soutěže a hry, které posluchačům přinesou hodnotné ceny a zároveň je vybudí k aktivitě. Projekt, jako je tento, nejen pobaví všechny zúčastněné, ale zároveň obchodním partnerům ukazuje, že naše nápady a možnosti, jak zviditelnit jejich produkt, jsou takřka neomezené,“ řekla Jitka Fürst, ředitelka Evropy 2.

Finální klání, na které byl navázaný přímý přenos Ranní show s Leošem Marešem, Patrikem Hezuckým a Lucií Šilhánovou, se netradičně uskutečnil v pražských Žlutých lázních.

Samotnému eventu přecházela jízda historickou tramvají centrem Prahy, která na vlečném voze tramvaj táhla nový Chevrolet Trax, který byl hlavní cenou v soutěži. V tramvaji jel a megafonem na účast lákat moderátor Ranní show Patrik Hezucký. Posluchači se prostřednictvím éteru dozvěděli, že musí na tuto tramvaj čekat na stanici Malostranská, kde proběhne soutěž o jedno finálové místo. O další a poslední finálové místo se bojovalo přímo ve Žlutých lázních. Celkem do finálového kopání postoupilo deset finalistů.

Pro ty bylo v areálu Žlutých lázní připraveno místo s navezenou hlínou, ve které se ukrývalo 10 krabiček. Ve dvou byly uloženy klíče od vozu, v ostatních pouze cena útěchy – voucher na nákup pohonných hmot v hodnotě 5.000 Kč.

Nalezení klíčů ovšem ještě neznamenalo výhru auta, pouze jedny klíče patřily k vystavenému vozu, druhý finalista s nefunkčními klíčky získal cenu útěchy – zdarma zápůjčku vozu na víkend + voucher na nákup pohonných hmot v hodnotě 5.000 Kč.

-mav-