Honda uvádí v ČR úspěšné virální video Ruce

pátek, 04. října 2013, 13:14 Aktuality MediaGuru

V rámci své podzimní kampaně uvedla Honda v České republice na svých domovských webových stránkách úspěšný virál „Ruce“, který na centrálním YouTube kanále automobilky získal od začátku července již přes 7,5 milionu zhlédnutí.

Video, které připravila londýnská agentura Wieden + Kennedy, představuje produkty značky Honda napříč historií a celým výrobním spektrem. Lze v něm spatřit historicky průlomové modely jako například motocykl na světě Super Cub*, závodní motocykl 2RC143, legendární vůz NSX z roku 1990 a první generaci modelu Civic z roku 1972. Ve videu lze dále najít kromě současných modelů CR-V, Civic, Jazz, motorových strojů také ukázku pokročilých technologií – vodíkový vůz FCX Clarity, humanoidního robota Asimo, solární vůz Dream nebo zcela nový proudový letoun HondaJet.

S českým dabingem je video ke zhlédnutí od podzimu na českých stránkách Hondy. Cílem kampaně je podle marketingového manažera společnosti Miloše Petra zejména přilákat návštěvníky na stránky a zvýšit povědomí o značce. Kampaň podpoří upravené PPC a SEO, dále spolupráce s fanouškovskými servery a bloggery. Hlavní komunikace je svěřena auto a moto dealerům, kteří budou rozesílat upravené direct maily a nasadí video na své stránky a Facebookové profily.

-kch-