Kofila odhalila videoklip z Kofilomatu

pondělí, 07. října 2013, 12:10 Aktuality MediaGuru

Tyčinka Kofila značky Orion představila v říjnu speciální videoklip, který vznikl během letního projektu „Kofila, Staň se součástí něčeho velkého“. V rámci projektu, mohli návštěvníci hudebních festivalů Benátská noc, Sázavafest, Hip Hop kemp, České Hrady Veveří a Bouzov, Grape festival, Beša music fest a Uprising Reggae festival ochutnat vychlazenou tyčinku Kofilu nebo letošní novinku Kofila latte a natočit vzkaz do Kofilomatu.

Každý, kdo nahrál na festivalu svůj vzkaz, mohl své video najít, sdílet, ale také sbírat hlasy, aby se dostal do finálního videa, které bude vysíláno na TV Óčko, v síti multikin Cinestar před vybranými filmy a na autobusových linkách Student Agency.

„Letošní komunikací na festivalech a ve vybraných médiích chceme tyčinku přiblížit právě mladým lidem,“ říká Lenka Trejbalová, brand manažerka tyčinky Kofila. Autorem kreativního konceptu je agentura McCoy & Partner, která celý projekt rovněž realizovala. Režisérem videoklipu je Petr Kout. Jeho digitální část má na starosti agentura Zaraguza.

-kch-