Multichannel Marketing & Sales se koná 24. října

úterý, 08. října 2013, 17:18 Aktuality MediaGuru

Druhý ročník konference Multichannel Marketing & Sales 2013, který pořádá asociace ADMEZ a agentura Dark Side, se bude konat 24. října v prostorách společnosti OK System na Pankráci.

Konference se zaměří na možnosti multikanálového marketingu, propojení více prodejních a komunikačních kanálů a zefektivnění kontaktu se zákazníkem.

„Moderní byznys nás nutí do obrovské specializace. Oddělené disciplíny se však musí v pravý čas propojit dohromady. Nemůžeme se tvářit, že jeden zákazník nakupuje na internetu, druhý v kamenné prodejně, třetí prostřednictvím zásilkového katalogu a čtvrtý po telefonu. Zákazník je jeden,“ říká Tomáš Jindříšek, Managing Partner spolupořádající agentury Dark Side.

Program konference je rozdělen do tří bloků: Multikanál slovem i obrazem, Data, věrnost a ženská posedlost a Zákazník v centru dění v současnosti i budoucnosti. Během dne vystoupí například Lenka PalasováAir Bank s příspěvkem o multikanálovém prodeji ve finančním sektoru, Barbora Chuecos, generální ředitelka Mary Kay, přiblíží důležitost osobního přístupu, či Martin Dolejš ze společnosti Telefónica, který ukáže využití mobilního telefonu jako součástí celkového mediálního mixu a .

Termín: 24. 10. 2013 v 9:00 (registrace 8:30)
Místo: OK System, Na Pankráci 125, Praha 4

Další informace naleznete zde.

-kch-