Rexona úkolovala lidi, museli dělat dřepy

čtvrtek, 03. října 2013, 17:45 Aktuality MediaGuru

Až doposud stavěla značka Rexona svou komunikaci na funkčních výhodách svého produktu podpořených sloganem „Nezradí tě“. V letošním roce však přišla Rexona s novou komunikační kampaní a výzvou "DOKÁŽEŠ:VÍC", kterou chce podpořit všechny aktivní ženy a muže a dokázat jim, že díky technologii Motionsense Rexona funguje tím lépe, čím více se pohybujeme.

Svůj nový komunikační koncept se Rexona rozhodla otestovat 29. srpna v parku Ladronka. Z osamocené telefonní budky volala kolemjdoucím a těm, kteří se odhodlali vzít sluchátko, dávala jediný úkol – dělat dřepy. Za každý dřep vypadla z telefonního přístroje mince.

„Hlavním cílem kampaně je zvýšení povědomí o nové mantře značky Rexona – DOKÁŽEŠ:VÍC. Každý totiž dokáže víc. Při sportu, doma, v práci, kdekoli,“ vysvětluje Martina Stráníková, Brand Building Jr. Manager značky Rexona. „Naší cílovou skupinou, na kterou Rexona míří především, jsou muži a ženy ve věku 25 až 35 let, kteří neříkají ,Chtěl bych‘ nebo ,Zkusil bych‘, ale kteří jdou a udělají to – lidé, kteří se rádi překonávají, dokážou víc…“

Video z akce je od pátku 19. září zveřejněno na YouTube, kde už nasbíralo více než 158 000 zhlédnutí a 1 390 „lajků“.

-kch-