Do agentury Red Media nastoupil Jan Běhounek

pátek, 08. listopadu 2013, 07:48 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

Do agentury Red Media nastoupil na pozici Performance Advertising Director Jan Běhounek. V novém působišti vede tým specialistů na výkonnostní marketing a má na starost implementaci pokročilých nástrojů umožňujících automatickou optimalizaci PPC kampaní a dalších forem online placené reklamy.

Jan Běhounek

„Automatické nástroje využijeme nejen u správy rozsáhlých výkonnostních kampaní, kde se ruční správa blíží svým limitům. Ale například i pro vyhodnocení celé kampaně napříč online kanály, až na úroveň skutečně zhlédnuté reklamy. Pomůžeme tak klientům odhalit potenciál a zvýšit efektivitu kampaní v řádu desítek procent.“ popisuje Jan Běhounek.

Do agentury Red Media, která se v rámci Kindred Group specializuje právě na výkonnostní marketing a nákup a plánování médií, přišel Jan Behounek z H1.cz, kde působil předchozí dva a půl roku jako Performance Advertising Consultant. Na starost měl výkonnostní a brandingové kampaně pro klienty jako Telefónica O2, Tchibo nebo Direct Pojišťovna. Podílel se zde také na zavádění RTB kampaní a organizoval interní workshopy pro PPC specialisty.

-kch-