FleishmanHillard startuje v ČR digitální divizi

čtvrtek, 21. listopadu 2013, 07:30 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Komunikační agentura FleishmanHillard oficiálně startuje na českém trhu divizi digitálních služeb pod značkou FH Digital.

„Šířka našeho digitálního portfolia a naše zkušenosti s digitální komunikací v rámci integrovaných kampaní se prohloubily natolik, že jsme se rozhodli tyto služby poskytovat i samostatně pod značkou FH Digital,“ říká Radek Maršík, generální ředitel FleishmanHillard v ČR. „Náš tým už dnes pracuje na digitálních kampaních například pro společnosti Ahold, P&G, Lenovo nebo Nestlé.“

Kromě tradičních služeb, jako je správa komunit, reporting, digitální školení a tréninky, nabídne FH Digital i digitální benchmark pro srovnání výkonnosti digitálních kanálů v rámci odvětví či produkty Social Blueprint nebo Social Fitness Survey.

Social Blueprint je řízená diskuse, která pomáhá firmám vybudovat rámec pro dlouhodobé fungování a navrhnout efektivní rozložení sil do jednotlivých digitálních kanálů tak, aby přinášely hmatatelné a měřitelné přínosy. Social Fintess Survey je nástroj pro zjištění současného stavu interní připravenosti dané firmy na přechod k otevřenosti, kterou digitální prostor vyžaduje.

„Dlouhodobým cílem naší snahy je v komunikaci oddělit obsah od technického řešení tak, abychom pomohli značkám konzistentně komunikovat svůj příběh napříč digitálními i klasickými kanály,“ dodává Ondřej Peterka, Account Director pro oblast Digital & Social Media, FleishmanHillard.