Metaxa v aplikaci provádí příběhem svého vzniku

pátek, 15. listopadu 2013, 07:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Rémy Cointreau připravila pro český a slovenský trh novou herní aplikaci s názvem Po stopách Costase Raptise na podporu své značky Metaxa 12*. Herní aplikace, která vznikla ve spolupráci s digitální agenturou TL5, bude spuštěna v pátek 15. listopadu na stránkách www.12hvezdicek.cz (funkční od 15. 11. 2013).

Herní aplikace Po stopách Costase Raptise

Během tří týdnů se budou moci fanoušci na FB profilu Metaxy zaregistrovat a vyzkoušet si, jaké to je být Metaxa Masterem a projít 12 kroky výroby Metaxa 12*.  Na uživatele v průběhu čekají úkoly, jejichž úspěšným splněním získají cenné body, za které mohou vyhrát jednu z 325 cen. Hlavní cenou je návštěva House of Metaxa v Athénách a osobní setkání s Costasem Raptisem – tvůrcem Metaxa 12*.

Metaxa 12* - klíčový vizuál

„Pomocí aplikace chceme posílit znalost produktu a edukovat naše stávající i nové fanoušky,“ říká k aplikaci Mária Hrablíková, brand manažerka Metaxy pro ČR a SR. Aplikaci podpoří PPC reklama na Facebooku. Kromě marketingové podporby Metaxa letos výrazně navýšila své investice do on-tradu, a to o 60 % oproti loňskému roku.

-kch-