Ringier má nový tým pro komunikaci, vede ho Petrov

pondělí, 04. listopadu 2013, 11:56 Aktuality, Tisk MediaGuru

Společnost Ringier Axel Springer CZ posiluje oddělení komunikace. S účinností od 1. listopadu 2013 je jmenován ředitelem komunikace Vadim Petrov a na pozici PR specialisty nastupuje Michaela Kokotková. Na vlastní žádost z pozice tiskové mluvčí odchází Kateřina Kuchařová.

Vadim Petrov spolu s Michaelou Kokotkovou budou odpovědní za interní a externí komunikaci a CSR aktivity.

Petrov také odborně povede Akademii žurnalistiky a nových médíí, společný projekt vydavatelství Ringier Axel Springer a PB Vyšší odborné školy a Střední školy managementu.

Vadim Petrov posledních šest let pracoval ve společnosti Toyota Peugeot Citroën Automobile (TPCA) v pozici generálního manažera pro lidské zdroje a podnikové záležitosti. V minulosti působil jako tiskový mluvčí vlád Václava Klause. Věnuje se také vzdělávání, jako konzultant, lektor a certifikovaný kouč. 16 let učí v programu MBA na Prague International Business School předmět Public Relations. Je členem Akreditační komise MŠMT pro vyšší odborné vzdělávání.

Michaela Kokotková své zkušenosti sbírala jak na straně agentur, tak i z pohledu klientů. V minulosti působila v několika PR agenturách, Českých aeroliniích a naposledy ve Fondu dalšího vzdělávání.

-mav-