Čtyři ceny za interní komunikaci putují do Česka

středa, 04. prosince 2013, 12:14 Aktuality, Marketing MediaGuru

Na mezinárodní soutěži FEIEA Grand Prix počiny české interní komunikace bodovaly celkem čtyřikrát.

V kategorii Face-to-face internal communication event – single event zvítězila společnost ČEZ se svým projektem ČEZ Management Meeting (CMM) aneb konference bez prezentací. Jednalo se o netradičně pojatou konferenci 150 top manažerů ČEZu, kterou moderoval známý novinář a moderátor Petr Šimůnek a která spíše než konferenci připomínala zpravodajský pořad nebo Hyde Park.

V kategorii Internal communication strategy: multinational project si odnesla první cenu společnost DHL IT Services za projekt Women in Business Group, což je diskusní platforma, zabývající se otázkou postavení žen v zaměstnání.

Kategorie Internal communication strategy – single issue patřila společnosti Seznam.cz, která zvítězila s projektem Měsíc kníraté komunikace. Cílem této kampaně byla podpora léčby rakoviny prostaty a díky nejrůznějším aktivitám, do kterých byly vtaženy i jednotlivé pobočky a spolupracovala na ní oddělení napříč celou firmou, se nakonec vybralo skoro 200 000 Kč.

V kategorii Intranet site získala druhou cenu Česká spořitelna s projektem Včelín, interní sociální síť, podobná Facebooku, která je propojená s intranetem a registruje 80 až 100 tisíc návštěv od 30 tisíc návštěvníků. Nabízí otevřené diskuze, které se dostaly až do porad vrcholového vedení.

-kch-