Hamé startuje reklamní biatlonovou kampaň

čtvrtek, 05. prosince 2013, 11:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Hamé zahajuje reklamní kampaň spojenou s českým biatlonem. Spoty se objeví na stanici Radiožurnál, vedle toho startuje i outdoorová kampaň na billboardech a bigboardech.  Následovat bude reklama v televizi, na internetu a v tisku.

„Chceme být aktivní hned od začátku a využít všech možných nástrojů pro prezentaci biatlonu jako atraktivního sportu a spojit s ním i společnost Hamé a naše výrobky. Na trh tak například uvedeme edici našich ‚biatlonových′ produktů. S biatlonem se tak budou moci zákazníci setkat například na džemech, prémiových masových produktech a bagetách,“ vysvětluje Marcela Mitáčková, ředitelka pro marketing a vývoj společnosti Hamé.

Hlavními hvězdami televizních spotů, které začnou na televizních obrazovkách běžet v lednu příštího roku, budou biatlonoví reprezentanti Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec a Michal Šlesingr. Poprvé bude mj. předvedena paštika Májka s novými recepturami a v novém skleněném obalu.

Hamé se do sportovního marketingu vrátilo po několika letech. V letech 2002 až 2007 bylo generálním sponzorem hokejového týmu HC Hamé Zlín. 

-mav-