Little Greta prohlubuje spolupráci se zlínskou VŠ

pátek, 06. prosince 2013, 06:37 Aktuality, Reklama MediaGuru

Agentura Little Greta se na začátku prosince zúčastnila celosvětového setkání nezávislých reklamních agentur sdružených v síti United Adnet. Podzimní konference proběhla ve francouzské Remeši. Little Greta jako jeden z členů přednesla ústy svého vedoucího Jana Blažka plán na vytvoření výměnné kreativní platformy. Ta by podle Blažka, který je zároveň prezidentem United Adnet, měla nabídnout studentským talentům Fakulty multimediálních komunikací ve Zlíně šanci získat zahraniční zkušenosti na stážích v členských agenturách.

„Platformu spustíme v příštím roce. Jde o další krok k prohloubení spolupráce/ vztahu s naší zlínskou alma mater v oblasti propojování akademické půdy a praxe. V plánu máme i zapojení dalších evropských univerzit, a to primárně v Rakousku, Německu a Francii," dodal Blažek.

Little Greta rozvíjí spolupráci se studenty od svého zrodu. Mimo jiné letos na podzim uspořádala spolu s desetičlenným studentským týmem z FMK kreativní výstavu „czeggs“ v Londýně. Novou možnost vycestování studentů oceňuje i proděkan pro mezinárodní vztahy Richard Vodička. „Zkušenosti získané v zahraničí jsou v dnešní době pro každého studenta téměř nutností. Konkrétně účast na pracovních stážích je pak budoucími zaměstnavateli hodnocena velmi kladně. Studenti, kteří se zúčastní tohoto programu, mohou být v profesním životě znatelně zvýhodněni.“

-mav-