Týdeník 5plus2 bude příští rok vycházet v pátek

čtvrtek, 12. prosince 2013, 12:00 Aktuality, Tisk MediaGuru

Regionální týdeník 5plus2 v příštím roce bude vycházet v pátek. Téměř po dvou letech čtvrtečního vydání se bezplatné noviny ve všech 71 regionálních mutacích přesunou blíže k víkendu, oznámil šéfredaktor týdeníku Jan Korbel.

„Cílem této změny je nabídnout našim čtenářům souhrn aktuálních informací z celého pracovního týdne, jak ostatně vystihuje samotný název periodika 5plus2,“ uvedl Korbel. Týdeník bude k dostání na téměř 6 000 stálých distribučních míst nebo u kamelotů. Změna se dotkne i schránkovného – speciální služby, která zajišťuje doručení aktuálního čísla do poštovní schránky. Vydání zůstává zdarma, zákazník zaplatí náklady na adresné doručení.

Týdeník 5plus2 vychází od března 2012 a zaměřuje se na aktuální dění v jednotlivých městech a obcích v každém okrese České republiky. Součástí každého vydání je televizní program. První číslo 5plus2 v novém roce vyjde v pátek 10. ledna.

Bezplatný týdeník 5plus2 spolu s deníkem Metro patří do mediální skupiny Andreje Babiše, která z tištěných periodik dále vydává deníky MF Dnes a Lidové noviny. Na začátku týdne vydavatel oznámil, že u bezplatných titulů sjednotí prodej inzerce pod společnost Mafra, která se letos stala součástí této skupiny.

-čtk-