Ahold uvádí novou privátní značku s názvem Basic

úterý, 28. ledna 2014, 12:29 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Ahold uvádí do svých prodejen Albert novou značku produktů s názvem Basic. Tímto krokem rozšiřuje portfolio svých privátních značek. Pod značkou Basic budou nabízeny základní výrobky, které jsou běžně používány v českých domácnostech na denní bázi. Důležitým kritériem je přitom také cena.

Nová značka Basic společnosti Ahold

„Zákazníci pod značkou Basic najdou položky ze všech kategorií trvanlivých a čerstvých potravin, čisticí prostředky, drogistické výrobky i potřeby pro úklid, které jsou denně používány v domácnostech. Mezi tyto výrobky patří například mléko, mléčné výrobky, minerální vody, šťávy, těstoviny, rýže, ale také krmivo pro psy či hygienické potřeby,“ říká Judita Urbánková, ředitelka komunikace společnosti Ahold Czech Republic.

Produkty privátní značky Basic

Již nyní je k dostání 185 produktů, přičemž další sortiment bude zaváděn postupně v průběhu letošního roku. Do konce roku by tak mělo být v prodejnách kolem čtyř set výrobků s logem Basic. „Basic je úplně nová řada produktů, nejedná se o nahrazení existující značky Euro Shopper, ta do konce roku 2014 zmizí z naší nabídky,“ dodává Judita Urbánková.

V rámci zavádění nové vlastní značky Basic budou v prodejnách Albert probíhat ochutnávky. Na výrobky Basic se také vztahuje 100% garance vrácení peněz v případě, že zákazník nebude se zakoupeným produktem spokojen.

-kch-