Avon podpoří první letošní novinky masivní kampaní

čtvrtek, 16. ledna 2014, 14:24 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Avon představí v lednu a únoru dvě hlavní produktové novinky prvního čtvrtletí: rtěnku Ultra Color Absolute a vůni Avon Femme EDP. Uvedení obou produktů bude podpořeno masivní mediální kampaní a prezentačními akcemi v terénu.

Rtěnka Ultra Color Absolute bude uvedena ve spolupráci s herečkou Táňou Pauhofovou, která je tváří dekorativní kosmetiky Avonu od loňského roku. Podpoří ji tisková reklama, advertorialy, PR články a speciální projekty. Tisk doplní komunikace na internetu. Na Facebooku bude spuštěna nová aplikace, ve které si budou moci uživatelé vytvořit přáníčko, napsat do něho novou rtěnkou vzkaz a poslat ho svému příteli a dále na valentýnské překvapení. Napříč internetem poběží displejová kampaň. V rámci této kampaně Avon také poprvé vyzkouší technologii RTB.

Vizuál ke kampani na rtěnku Ultra Color Absolute

Dámskou vůni Avon Femme EDP představí televizní spot, který poběží na kanálech skupin Nova a Prima a na kabelových kanálech. O český dabing se postarala herečka Iva Pazderková, která je jednou z ambasadorek Avon Pochodu proti rakovině prsu a tváří pleťové kosmetiky značky Avon. Poprvé se v televizní reklamě Avonu objevuje odkaz na Facebook. Dále je připravena tisková kampaň v magazínech pro ženy, advertorialy, PR články a další speciální projekty. Digitální aktivity proběhnou ve formě displejové reklamy a reklamy ve vyhledávačích. V přípravě je nová webová aplikace, která uživatelům pomůže s výběrem vhodného parfému.

Vizuál ke kampani na vůni Avon Femme EDP

Kampaně na novou rtěnku a vůni jsou první reklamy společnosti, které odkazují na novou adresu www.avon.cz, kde je od sklonku loňského roku provozována online prodejní platforma.

Za kreativou obou kampaní stojí agentura Badger & Winters, adaptaci měla na starosti agentura TAG Worldwide. Mediální plánování zajistila Starcom MediaVest. PR podporu Avon připravil interně ve spolupráci s agenturou Publicis.

-kch-