Benzina si vybrala v tendru OMD a Socializer

úterý, 21. ledna 2014, 15:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Benzina v uplynulých dnech ukončila dvě výběrová řízení, konkrétně na mediální agenturu a agenturu pro komunikaci na sociálních sítích. Agentury OMD a Socializer tak doplnily kreativní agentury Scholz & Friends a Passion Communications, se kterými společnost zahájila spolupráci na konci loňského roku. Benzina v letošním roce plánuje posílení své marketingové komunikace, v rámci kampaní se zaměří zejména na oslovení cílové skupiny mladých řidičů.

„Spojovacím prvkem všech komunikačních aktivit bude síla, výkon, emoce nebo adrenalin. To jsou atributy, které korespondují s vlastnostmi našich prémiových paliv a které by si měli naši zákazníci v budoucnu spojit i se značkou Benzina,“ říká Agnieszka Bobrukiewicz, vedoucí marketingu společnosti, a doplňuje: „V průběhu letošního roku budeme mimo jiné cíleně podporovat značku prémiových paliv Verva a koncept rychlého občerstvení Stop Cafe.“

Agentura OMD nahradí v mediálním plánování a nákupu médií dosavadní agenturu Médea. O komunikaci sociálních sítí se postará polská agentura Socializer, která v Polsku pracuje mimo jiné pro klienty jako H&M, Microsoft, Avopn, Bacardi, Play či Red Bull Mobile.

-kch-