KFC redesignuje pobočky, slaví 20 let na českém trhu

středa, 29. ledna 2014, 16:13 Aktuality, Marketing MediaGuru

Řetězec rychlých restaurací KFC slaví na českém trhu 20 let. Při této příležitosti se rozhodl zmodernizovat své pobočky. První ze 65 poboček v České republice byla redesignována restaurace Blaník na pražském Václavském náměstí. Při redesignu byl kladen důraz na přírodní materiály. Prvky designu zahrnují lícové cihlové zdivo, velkoformátové obklady s texturou litého betonu a obklady z přírodního dřeva, které jsou doplněné velkoplošnými grafikami. Ostatní pobočky budou modernizovány v průběhu dalších let.

Redesignované pobočky budou využívat také nový systém objednávání a výdeje produktů Order/Pick up, který rozděluje přijetí objednávky a její výdej na dvě stanoviště obsluhy.

Jak uvedl Libor Hubík, provozní ředitel KFC a jednatel společnosti AmRest, do budoucna se chce KFC zaměřit na restaurace typu drive-thru: „V průběhu posledních dvou let jsme otevřeli 11 nových restaurací pokrývajících zejména hlavní dálniční tahy a regionální města Prostějov, Opavu a Chomutov.“ V plánu je také letošní zavedení snídaňového menu do stálé nabídky, jehož pilotáž právě probíhá na pobočce Dejvická.

-kch-