KKCG výrazně mediálně investuje do značky MND

pondělí, 27. ledna 2014, 12:37 Marketing, Reklama MediaGuru

Značka MND z portfolia KKCG podnikatele Karla Komárka se vůbec poprvé objevuje v televizi.

Investiční skupina KKCG podnikatele Karla Komárka v letošním roce výrazně podpoří svoji značku MND, která vstupuje na retailový trh s plynem. Vůbec poprvé spouští masivní televizní kampaň, která bude silně doplněna i online kampaní. TV kampaň se sloganem „Plyn z první ruky" poběží na kanálech největších komerčních skupin Nova a Prima. Následovat budou i další mediatypy – tisk, outdoor a rádio, uvedl pro MediaGuru.cz ředitel marketingu MND Jan Sýkora.

Výši investic, kterou MND zamýšlí letos na mediální podporu vložit, neupřesnil, naznačil ale, že odpovídá záměru, kterého MND na retailovém trhu hodlá dosáhnout. Záměrem MND je během následujících tří let získat 200 tisíc zákazníků a patřit mezi pět největších dodavatelů plynu pro domácnosti. MND tak musí u spotřebitelů vybudovat povědomí o své značce.

MND navíc zamýšlí investovat do expanze skupiny MND jak v Česku, tak v zahraničí i v dalších letech – celkové investice mají v následujících 3-5 letech přesáhnout 10 mld. Kč.

Společnost Moravské naftové doly (MND) už včera informovala, že zahajuje přímý prodej plynu pro domácnosti. Přímo tak bude konkurovat firmám jako RWE, ČEZ, Pražská plynárenská či E.ON. Další značka skupiny KKCG tím vstoupila na retailový trh, což odpovídá strategickému záměru celé skupiny. Do portfolia KKCG dále patří i Sazka, cestovní kancelář Fischer, Nev-Dama nebo linka 1188. I těchto značek chce KKCG využít pro podporu MND na retailovém trhu.

TV spot MND

-mav-