Ringier propaguje návštěvu své Akademie žurnalistiky

úterý, 28. ledna 2014, 11:00 Aktuality, Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

Mediální společnost Ringier Axel Springer CZ propaguje svoji Akademii žurnalistiky a nových médií. Jde o společný projekt mediální společnosti a PB – Vyšší odborné školy a Střední školy managementu. Aktuálně vybízí k návštěvě na Dnech oteveřných dvěří. Podpora se odehrává především v titulech společnosti Ringier Axel Springer – denících Blesk, Sport a týdeníku Reflex.

„Toužíte-li pracovat v médiích, přihlaste se právě teď ke studiu na Akademii žurnalistiky a nových médií a získejte praxi v nejsilnějším mediálním domě,“ vzkazuje uchazečům Libuše Šmuclerová, generální ředitelka Ringier Axel Springer CZ.

Akreditovaný tříletý studijní program Žurnalistika a nová média ukončuje pod názvem Akademie žurnalistiky a nových médií první semestr prezenční a kombinované formy studia. Teoretická příprava probíhá v prostorách PB – Vyšší odborné školy a Střední školy managementu. Kromě všeobecných vzdělávacích předmětů se studenti zabývají tvorbou tiskových a audiovizuálních sdělení, žurnalistikou bulvární, ekonomickou  a  sportovní a dalšími předměty, jako je  moderování, tvorba marketingových eventů. Praktické předměty vyučují zaměstnanci Ringier Axel Springer CZ. Studenti procházejí integrovanými newsroomy deníků Blesk a Sport a motoristických časopisů.

Podmínkou přijetí na Akademii žurnalistiky a nových médií je ukončené střední vzdělání s maturitní zkouškou a splnění podmínek přijímacího řízení.

-mav-