Železný jmenován jednatelem Media View

pondělí, 13. ledna 2014, 11:44 Aktuality, Reklama, TV MediaGuru

Generální ředitel TV Barrandov Vladimír Železný získává další funkci ve společnostech vlastníka agentury Médea Jaromíra Soukupa. Na konci listopadu loňského roku byl podle notářského zápisu jmenován do funkce jednatele společnosti Media View. Media View je stoprocentně vlastněná Jaromírem Soukupem.

Soukup rozhodl také o jmenování Marcely Hrdé rovněž do pozice jednatelky společnosti. Hrdá už je v představenstvech jiných firem spjatých s Jaromírem Soukupem – Barrandov Televizní Studio, Empresa Media a Médea.

Předmět podnikání společnosti Media View se zároveň na konci minulého roku rozšířil z reklamní činnosti, marketingu a mediálního zastupitelství na zprostředkování obchodu a služeb, velkoobchod a maloobchod, výrobu a distribuci obrazových záznamů, pronájem věcí movitých, vydavatelskou činnost a provozování kulturních a zábavních zařízení.

Media View sloužila do konce roku 2012 jako platforma pro společný nákup netelevizních médií společností Médea a skupiny Omnicom Media Group. Od začátku roku 2013 byla spolupráce ukončena.

-mav-